skip to Main Content

Kolmas osa Anna-Maija -sarjan seitsenosaisesta sarjasta Anna-Maijan matka on ilmestynyt (2021).
+++ Kirjan löydät Holvi-kaupasta+++

Se on vauhdikas ja elämyksellinen romaani Anna-Maijan henkisestä ja fyysisestä matkasta talvisessa Mäntyharjussa. Rauhallisesti hyggeilystä sukeutuu yllättäen tapathumarikas ja sensuelli viikonloppu.

Toinen osa Anna-Maija -sarjaa, Treffit, ilmestyi 25.11.2020.

Kirja Juhlat ja Vatun vaaleanpunainen villa -minun tarinani ovat ilmestyneet aiemmin.

Anna-Maijan matka (2021)

Aina ei tarvitse matkustaa kauas. Kirjailija Mervi Vinnarin (aik. Meku Sjöblom) kolmannessa romaanissa naisporukka lähtee viikonloppumatkalle lumiseen Mäntyharjuun.

Anna-Maija matkustaa henkisesti ja fyysisesti, kun hän ottaa etäisyyttä omaan äitiinsä, löytää sisaruksensa uudelleen ja kasvaa omaan voimaansa. Rauhallisesti hyggeilystä sukeutuu yllättäen tapahtumarikas ja sensuelli viikomloppu.

Anna-Maijan matka
Linkki kauppaan:
https://holvi.com/shop/nainenyliviiskytkauppa/section/kirjat/

Treffit (2020)

Tervetuloa elämän makuiselle matkalle Treffien (2020) maailmaan.
Kirjailija Mervi Vinnarin (aik. Meku Sjöblom) toisessa romaanissa nainen etsii miestä. Ja vielä rehellistä kohtaamista ja aitoja tunteita. Siitä syntyy yhtä aikaa viihdyttävä ja oivaltava lukuelämys – olit sitten sinkku tai parisuhteessa.

Romaanin ytimessä on jokapäiväisen elämän kauneus ja unelma rakkaudesta. Anna-Maija kohtaa ulkokultaisuutta. Tinder vilahtaa. Ihana viikonloppu saaristossaavaa hänen silmänsä. Millaisen miessuhteen Anna-Maija haluaa? Onko padelkentällä alkanut flirttailu vain hauskanpitoa?Juhlat (2019)

Teos Juhlat (2019) on ensimmäinen osa kuvitteellisen, vähän yli viisikympppisen Anna-Maijan elämästä kertovassa sarjassa. Kirja on ajankohtainen kaupunkikuvaus itsenäisen naisen maailmasta.
Takana ovat tyttö- ja opiskelijavuodet, avioliitto ja ydinperhe. Tämä hetki on rinnakkaiseloa aikuisten lasten, läheisten ja ystävien kanssa.

Mutta maailma muuttuu, ja niin muuttuu Anna-Maijakin. Naisten välinen ystävyys kantaa, mutta se voi myös erottaa ja tuomita. Kirja tuo esille naisverkoston ja ystäväpiirin näkymättömän jännitteen dekkarimaiseen tapaan.Vatun vaaleanpunainen villa – minun tarinani (2017)

Bloggaajana tunnetun Meku Sjöblom kirja Vatun vaaleanpunainen villa on avoin ja läsnä oleva, kuin läheisille ja ystäville kerrottu. Se on väkevä kasvutarina ja omakohtainen kertomus ihastumisesta, rakastumisesta, perheen perustamisen unelmasta ja sen toteuttamisesta sekä kaiken äkillisestä ja julmasta päättymisestä.

“Olit ihan hyvä mamma, mutta nyt tytöt ovat aikuisia. Siis mitä lisäarvoa sä enää mulle tuot?”

Kunnollinen ja hyvä mies olikin tunteeton suorittaja. Tunnollinen vaimo ja äiti olikin miehelle vain määräaikainen lisäarvo. Missä kaksinaamaisuus ja kylmyys olivat piilotelleet? Mitä tapahtui, kun satu alkoi muuttua kauhutarinaksi?Kirjat sekä Nainenyliviiskyt -kassi ovat ostettavissa Holvin verkkokaupastani!

Paina kohdasta Osta ja pääset Holviin. Klikkaa vasemmasta ylänurkasta “paluu kauppaan”, niin näet kaikki ostettavat tuotteet.

Tai olemalla minuun suoraan yhteydessä Facebookissa (Messenger), Instagramissa

Tai lähetä suoraan minulle sähköpostia osoitteeseen

[email protected]

Maksuna käy myös MobilePay tai käteinen

Kuvia kirjani Vatun vaaleanpunainen villa julkistusjuhlasta. Kiitos kaikille. Ihanaa oli!

Videon tehnyt Emil Tarvainen

Back To Top